glina Kraśnik
gliniane uroczysko Kraśnik
wyroby ceramiczne Kraśnik
0
Koszyk
Brak produktów w koszyku.
Polityka prywatności
Polityka prywatności serwisu www.glinianeuroczysko.pl

1. Informacje ogólne

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług .
2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest

Artur Sałata AS BUD z siedzibą ul. Jagiellonska 24,23-200 Krasnik, NIP: 8581578324

3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi – ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.
4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.
5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:
6. poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacji
7. poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].
8. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.
9. dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego
10. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.
11. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.
12. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.
13. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis www.glinianeuroczysko.pl Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji – nasze dane znaleźć można w zakładce – KONTAKT.
Gliniane Uroczysko
Pracownia:
+48 734 151 346
E-mail:
pracownia@glinianeuroczysko.pl
Informacje
Sklep
Nawigacja
Copyright 2024 © Gliniane UroczyskoProjekt i wykonanie  produkty rękodzielnicze Kraśnik WGB-Group

rękodzieło Kraśnik, ceramika Kraśnik, ceramika użytkowa Kraśnik, ceramika artystyczna Kraśnik, handmade Kraśnik, szkliwienie Kraśnik, glina Kraśnik, gliniane uroczysko Kraśnik, wyroby ceramiczne Kraśnik, produkty rękodzielnicze Kraśnik, nietuzinkowe prace Kraśnik, porcelana Kraśnik, masy ceramiczne Kraśnik, anioł Kraśnik, kubek ceramiczny Kraśnik, talerze ceramiczne Kraśnik, ozdoby świąteczne Kraśnik, pracownia rękodzieła Kraśnik, patera ceramiczna Kraśnik, filiżanki ceramiczne Kraśnik, wazon ceramiczny Kraśnik, ozdoby ceramiczne Kraśnik, dekoracje ceramiczne Kraśnik, pojemnik ceramiczny Kraśnik, rękodzieło Lublin, ceramika Lublin, ceramika użytkowa Lublin, ceramika artystyczna Lublin, handmade Lublin, szkliwienie Lublin, glina Lublin, gliniane uroczysko Lublin, wyroby ceramiczne Lublin, produkty rękodzielnicze Lublin, nietuzinkowe prace Lublin, porcelana Lublin, masy ceramiczne Lublin, anioł Lublin, kubek ceramiczny Lublin, talerze ceramiczne Lublin, ozdoby świąteczne Lublin, pracownia rękodzieła Lublin, patera ceramiczna Lublin, filiżanki ceramiczne Lublin, wazon ceramiczny Lublin, ozdoby ceramiczne Lublin, dekoracje ceramiczne Lublin, pojemnik ceramiczny Lublin, rękodzieło lubelskie, ceramika użytkowa lubelskie, ceramika artystyczna lubelskie, handmade lubelskie, szkliwienie lubelskie, glina lubelskie, gliniane uroczysko lubelskie, wyroby ceramiczne lubelskie, produkty rękodzielnicze lubelskie, nietuzinkowe prace lubelskie, porcelana lubelskie, masy ceramiczne lubelskie, anioł lubelskie, kubek ceramiczny lubelskie, talerze ceramiczne lubelskie, ozdoby świąteczne lubelskie, pracownia rękodzieła lubelskie, patera ceramiczna lubelskie, filiżanki ceramiczne lubelskie, wazon ceramiczny lubelskie, ozdoby ceramiczne lubelskie, dekoracje ceramiczne lubelskie, pojemnik ceramiczny lubelskie

nietuzinkowe prace Kraśnik
porcelana Kraśnik masy ceramiczne Kraśnik anioł Kraśnik